torsdag 26 mars 2015

Chiapudding

1 portion
Blanda 2 dl valfri vätska med 2 msk chiafrön. Rör om igen efter ca 10 min och ställ in i kylen över natten. 

Det är vanligt att man blandar chiafröna med mandelmjölk, kokosmjölk, mjölk, havremjölk eller sojamjölk. Jag har min egna variat: Kvargmjölk!!!

1 dl kvarg + 1 dl vatten som jag blandar i en shaker. Jag blandar även i några droppar smaksatt stevia plus lite rödbetspulver (därav röda färgen). 

Serverar puddingen med hallon, blåbär och min (läs världens bästa) hemmarostade granola!

2 kommentarer:

  1. Om det är världens bästa granola - har du lust att dela med dig av receptet? ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut, har en sats i ugnen nu faktiskt. Gör ett blogginlägg med receptet lite senare:)

      Radera